Cognitive computing – dags att börja nu!

 

Tillsammans med IEC och Videum Science Park bjuder vi in till en fantastisk eftermiddag under ledning av IBM för dig som vill följa med i den tekniska utvecklingen av AI och Cognitive Computing.

>> Anmäl dig till lunch och workshop om Cognitive Computing här!

Cognitive Computing är affärsrelevant och konkurrenskraftshöjande AI som tagit sig ut ur labbet!

IBM:s lösning för Cognitive Computing heter Watson och lovar att tillgängliggöra de största hjärnorna till alla. Watson är en intelligens som förkroppsligar sig själv i den fysiska miljön som vi dagligen verkar i på jobbet och hemma. Det innebär stora konsekvenser för världens industrier och för alla typer av yrken.IBM har kommit långt i forskningen när det gäller Cognitive Computing och nu har ditt företag ett gyllene tillfälle att hänga på utvecklingen mot framtiden. Möt Frode Langmoen och Henrik Sjöstrand och hör dem berätta om de strategiska möjligheterna för era bolag att arbeta med Cognitive computing.

Oskar Malmström håller i workshop för utvecklare i IBM Bluemix, den miljö som IBM skapat i Watson. Ta med din dator och kom igång med cognitive computing direkt!

När: Den 8/2 kl 12-16, lunch och fika ingår
Var: Videum Science Park, Hus Echo

Avgift: Självkostnad 120 kr för föreningsmedlemmar i IEC och medlemmar i Företagsfabriken. Nätverksmedlemmar och övriga deltagare betalar 390 kr. Moms tillkommer.

Anmälan: Obligatorisk, senast 6/2. Antalet platser är begränsat till 30. KLICKA HÄR för att anmäla dig.

Agenda

12:00-12:30 Lunch

12:30-13:30 Strategisk översikt kring Cognitive Computing (Frode Langmoen, Henrik Sjöstrand)

13.30-13:45 Kaffe

13:45-16:00 Workshop: kom igång med IBM Watson och cognitive computing (Oskar Malmström)