Styrelsen

 • David Svensson

  Ledamot

  VD för Videum AB - Växjö kommuns utvecklingsbolag. Har tidigare arbetat som Regionchef för Sydsvenska Industri- och Handelskammaren i Kronoberg och som Kårordförande vid Växjö universitet. Representant för en av ägarna.

  Foto: M-studio

 • Anders Unger

  Ledamot

  Anders Unger är chef för regionalutveckling vid Regionförbundet södra Småland. Representant för en av ägarna.

 • Rickard Bucksch

  Ledamot

  Rickard Bucksch är chef på avdelningen för externa relationer vid Linnéuniversitetet. Där återfinns bland annat arbetet med innovationer och nyttiggörande av forskningsresultat inom universitetet. Representant för en av ägarna.

   

 • Fredrik Åberg

  Ordförande

  Fredrik Åberg har en lång erfarenhet från bankvärlden och då framförallt från SEB och nu senast DNB där han är DNB General Manager i södra Sverige & Danmark. Fredrik är även ordförande i regionstyrelsen södra Skåne för Sydsvenska Industri- & Handelskammaren.

 • Patrik Dahlberg

  Ledamot

  Patrik Dahlberg har innehaft flertalet olika styrelseposter och ordförandeuppdrag i södra Sveriges näringsliv. Närmast kommer han från Fresh AB och idag driver han bland annat Sybarit Capital AB samt Gransholms Bruks Fastigheter AB.

   

 • Ingegerd Green

  Ledamot

  Vd för Skärteknikcentrum Sverige AB. Erfarenheter som egen företagare, bland annat grundare och ägare av olika företag inom tjänstesektorn. Startade och drev IUC i Gnosjöregionen som arbetade med industriell och regional utveckling. Innehar flera olika styrelseuppdrag i näringslivet.

   

 • Karin Bünger

  Ledamot

  Produktchef på Despec Nordic och tidigare vd för familjeföretaget Bünger i Alvesta, som såldes till Despec 2015. Bred erfarenhet inom företagande, produktförsäljning och företagsförsäljning samt innehar olika styrelseuppdrag i näringslivet.