Projektekonom sökes

Projektekonom sökes

Är du redovisningsekonom som är duktig på projektredovisning? Vill du ha möjlighet att jobba med flera av Kronobergs framtida tillväxtföretag? Vill du vara med och jobba med innovation i Kronoberg? Kom och jobba som projektekonom på Företagsfabriken i Kronoberg.

Vem är du?

Du är troligtvis utbildad redovisningsekonom som har kunskaper inom löpande redovisning, löneadministration och projektredovisning. Du tar ansvar och är självgående person som kan arbeta självständigt efter instruktioner. Du är flexibel, och anpassar dig om planer och prioriteringar förändras och du kan ta egna initiativ för att kunna gå vidare men en uppgift eller projekt.

Rollen

Du kommer att sköta projektredovisning samt rapportering till projektets finansiärer. Du ingår i projektteamet och arbetsgruppen på Företagsfabriken.

Vilka är Företagsfabriken?

Företagsfabriken är ett icke vinstdrivande företag som ägs av Linneuniversitet, Växjö Kommun och Region Kronoberg. Företagsfabriken arbetar med att hjälpa Kronobergs drivna entreprenörer att förverkliga sin potential. Detta genom att coacha och hjälpa entreprenörerna att utveckla sin affärsidé sitt företag i ett Tillväxtprogram som sträcker sig upp till 30 månader.

Det är viktigt för oss att vi är inkluderande och jämställda i vår verksamhet. Vi vill att företagen som ingår i vår inkubationsprocess representerar Kronobergs befolkning. Alla entreprenörer i Kronoberg ska känna sig välkomna till Företagsfabriken och det är viktigt att detta även genomsyras i allt vårt arbete.

Tid

Deltid 50%

Start

Så snart som möjligt.

Lön

Skicka in ditt löneanspråk.

Ansök

Du ansöker genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev till sandra.ruuda@foretagsfabriken.se