Projektledare sökes

Projektledare sökes

Är du en driven projektledare som är duktig på affärsutveckling och företagande? Vill du ha möjlighet att jobba med flera av Kronobergs framtida tillväxtföretag? Vill du vara med och jobba med innovation i Kronoberg? Kom och jobba som projektledare på Företagsfabriken i Kronoberg.

Vem är du?

Du är troligtvis utbildad projektledare som har kunskaper att leda andra, brinner för affärsliv, har internationell erfarenhet samt är duktig på administration. Du tar ansvar och är en självgående person. Du kan identifiera behov och få människor att växa. Du är driven att leverera resultat mot måluppfyllnad och anpassar dig om planer och prioriteringar förändras. Du kan ta egna initiativ och se nya lösningar för att kunna gå vidare med en uppgift.

Rollen

Du kommer att leda vårt projekt FramInk samt rapportering till projektets finansiärer. Du leder projektteamet och ingår i arbetsgruppen på Företagsfabriken.

Vilka är Företagsfabriken?

Företagsfabriken är ett icke vinstdrivande företag som ägs av Linneuniversitet, Växjö Kommun och Region Kronoberg. Företagsfabriken arbetar med att hjälpa Kronobergs drivna entreprenörer att förverkliga sin potential. Detta genom att coacha och hjälpa entreprenörerna att utveckla sin affärsidé sitt företag i ett Tillväxtprogram som sträcker sig upp till 30 månader.

Det är viktigt för oss att vi är inkluderande och jämställda i vår verksamhet. Vi vill att företagen som ingår i vår inkubationsprocess representerar Kronobergs befolkning. Alla entreprenörer i Kronoberg ska känna sig välkomna till Företagsfabriken och det är viktigt att detta även genomsyras i allt vårt arbete.

Tid

Deltid 50%

Start

Så snart som möjligt.

Lön

Skicka in ditt löneanspråk.

Ansök

Du ansöker genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev till sandra.ruuda@foretagsfabriken.se