Detta kan du vinna i Innovations-tävlingen!

🏆 VINST! 👏

🙌 Plats i Kronobergs företagsinkubator 💪

  • Kontorsplats på Företagsfabriken för upp till två personer
  • Plats i inkubationsprocessen
  • Specialisthjälp
  • Proffessionell affärsrådgivning
  • Tillgång till nätverk för bättre affärsmöjligheter
  • Möjlighet att pitcha för investerare
  • Kreativ och entreprenöriell utvecklande miljö med sporrande ”kollegor” i form av andra bolag som du delar kaffe-häng med

Vår jury

Under senhösten meddela vi vilka som sitter i juryn som utser vinnaren i Företagsfabrikens innovationstävling. Vinnaren koras i samband med vår årliga jullunch torsdagen den 12 december.

🏆 Bli en del av detta! 👏

 

innovationstävling

Förväntningar på affärsidén och på Företagsfabriken

Att delta i Företagsfabrikens inkubationsprocess tänker vi är början på en spännande och fantastisk utvecklingsresa. Du får dels lära dig en massa kring företagande och du får möjlighet att utvecklas som person och företagsledare. Din affärsidé kommer definitivt att utvecklas under din tid i vår inkubationsprocess.

De krav som finns på affärsidén är att den bygger på en skalbar affärsmodell och med en vision om att nå 30 miljoner kronor i omsätning fem år efter avslutad inkubationsprocess. Det innebär således att företaget kan komma att satsa internationellt. Under tiden hos oss så kommer du och dina kollegor samt bolaget erhålla stöd och affärsutveckling där vi bl a går igenom sådana saker som kompanjonsavtal, ägardirektiv, finansieringsplan, budget, marknadsplan, kompetensförsörjning, handlingsplan, riskanalys, prismodell, vision, strategi, kundverifiering m.m. m.m. och så klart inte i nämnd ordning.

Du kommer följa en struktur där vi erbjuder löpande utbildningsmöjligheter och avstämningar för att således hålla koll på såväl bolagets utveckling som din egen utveckling.

Skicka in ditt tävlingsbidrag här

TA DEL AV FRAMGÅNGEN

Vi riktar oss till dig som är företagsam och gillar tillväxt.

Vår Tillväxtbulletin är ett regelbundet e-postutskick som förser dig med berättelser, information och aktiviteter i Kronoberg som leder till framgång och sysselsättning.