Ta chansen! Vinn stöd och pengar för din nya idé

Skicka in ditt tävlingsbidrag här
Vad vinner jag?

Vår planet behöver dig!

Vi på Företagsfabriken i Kronoberg tillsammans med våra samarbetspartners vill synliggöra och ge utrymme åt nya innovatörer och främja deras tillträde till den enorma marknad som Agenda 2030 faktiskt innebär. Så därför är vi nu på jakt efter samhällsentreprenörer med tidiga idéer som både har affärspotential och kan bidra till en positiv förändring.

Vad kan du vinna?

Tillgång till ett fantastiskt nätverk samt mentorer med specialistkompetens som stödjer vinnarna löpande under 12 mån får våra vinnare 100 000 kr och andra smarta tjänster.

Globala målen

Globala målen är den mest ambitiösa agendan för hållbar utveckling som världens länder någonsin antagit och finns till för att uppnå fyra fantastiska saker till år 2030: Att avskaffa extrem fattigdom. Att minska ojämlikheter och orättvisor i världen. Att främja fred och rättvisa. Att lösa klimatkrisen. Genom Globala målen för hållbar utveckling kan det här bli verklighet. I alla länder. För alla människor!

 

KUL! Jag vill inte missa detta i höst!

Skicka oss din e-postadress så håller vi dig uppdaterad med info om Företagsfabrikens Innovationstävling i höst.

TA DEL AV FRAMGÅNGEN

Vi riktar oss till dig som är företagsam och gillar tillväxt.

Vår Tillväxtbulletin är ett regelbundet e-postutskick som förser dig med berättelser, information och aktiviteter i Kronoberg som leder till framgång och sysselsättning.