Förverkliga din idé!

UPPDATERING OM TÄVLINGEN:

Tack för visat intresse för vår tävling. Tiden för tävlingen är nu slut och vi tar ej längre emot fler bidrag. Vinnaren av tävlingen kommer att kommuniceras den 11:e Juni.

 

Vill du veta mer om vår vanliga process och göra en ansökan till vårt tillväxtprogram kan du göra det här:

Vår process

 

Om Tävlingen

Vi är övertygade att nästa blivande storföretag finns i Kronoberg, kanske endast i idéstadiet, eller kanske som nystartat företag redan. Oavsett så är vi intresserade av att hjälpa dig. Därför arrangerar Företagsfabriken i Kronoberg – Kronobergs Innovationstävling, där det företag eller företagsidé som visar störst potential – kommer vinna en plats tillväxtprogrammet hos oss och få hjälp att förverkliga företagsidén – till ett värde av 100 000 kr.

Vi på Företagsfabriken är stolta över all den kreativitet och drivkraft som sprudlar i Kronoberg. Det är just denna finurlighet och envishet som har skapat storföretag som till exempel IKEA, Nibe och Fortnox.

Vad vinner du?

Du vinner möjligheten att accelerera din idé eller ditt nystartade företag, med hjälp av våra experter i vårt tillväxtprogram. Detta innebär:

  • Kontorsplats på Företagsfabriken i Växjö för upp till två personer
  • Plats i tillväxtprogrammet
  • Specialisthjälp för specifika behov du har
  • Kontinuerlig proffessionell affärsrådgivning
  • Tillgång till nätverk hjälpa dig skapa affärsmöjligheter
  • Få hjälp att pitcha ditt företag för intressanta investerare
  • Kreativ och entreprenöriell utvecklande miljö med sporrande ”kollegor” i form av andra bolag som du kan dela kaffe och idéer.

TA DEL AV FRAMGÅNGEN

Vi riktar oss till dig som är företagsam och gillar tillväxt.

Vår Tillväxtbulletin är ett regelbundet e-postutskick som förser dig med berättelser, information och aktiviteter i Kronoberg som leder till framgång och sysselsättning.