Gustav Stenbeck blir styrelseordförande i Measure & Change

Gustav Stenbeck blir styrelseordförande i Measure & Change

Hållbarhetsprofilen och talaren Gustav Stenbeck, tidigare hållbarhetschef för Nordic Choice Hotels och vd för börsbolaget Mestro, går in som styrelseordförande i Växjöbolaget Measure & Change, Företagsfabrikens alumniföretag.

Klimatdatabolaget Measure & Change som precis avslutat en nyemission där Almi Invest och Visive gick in som ägare, fortsätter nu satsningen genom att hållbarhetsprofilen Gustav Stenbeck går in som styrelseordförande.
– Measure & Change är ett spännande bolag som jag följt en tid. Graden av automatisering av klimatdata är unik, den har jag inte sett hos något annat bolag tidigare, säger Gustav Stenbeck. 
– Vi är väldigt glada över att Gustav Stenbeck blir vår nya ordförande. Med sin långa erfarenhet av hållbarhetsarbete och tillväxtresan med Mestro, kommer han att tillföra stort värde till bolaget, säger Measure & Changes vd Sarah Nilsson
På stämman där Gustav Stenbeck valdes som styrelseordförande, valdes även Annie Platzer (Visive) och Robert Wahlquist (Almi Invest) in som nya styrelseledamöter.