Innovativa lösningar genom nya samarbeten!

Innovativa lösningar genom nya samarbeten!

Just nu finns två spännande utlysningar ute inom projektet Diaccess, därför arrangerar Företagsfabriken nu en Innovationsworkshop med matchmaking den 25/11 för hitta lösningar på de två identifierade utmaningarna.

DIACCESS är ett projekt som handlar om att utveckla digitala lösningar på stora samhällsproblem och för varje tidscykel lyfts två identifierade utmaningar. Utmaningarna denna gång handlar om behovsanpassad tömning av sopkärl och ökad cirkularitet inom bygg- och rivningssektorn.

För varför:
– Töms sopkärl enligt datumstyrda körscheman – oavsett fyllningsgrad?
– Återvinns endast 10 ton – av 10 miljoner ton byggmaterial?

Visst är det spännande frågeställningar. Känner du att du sitter på en del av lösningen, eller har kompetens som kan vara till nytta?

Välkommen på digital Innovation workshop med matchmaking!
Datum:
Den 25 november
Tid: kl. 09.00 – 12.00
Var:
Digitalt möte på Zoom 

Vi söker dig!
Du behöver inte ha hela lösningen. Varmt välkommen att deltaga på vår innovationsworkshop, där vi kommer se till att det finns möjlighet till matchmaking med andra innovatörer/entreprenörer. Syftet med workshopen är att möjliggöra nya samarbeten. Vi tror att det kan ge potential till nya lösningar.

Eventet anordnas av Företagsfabriken och är öppet för alla som är nyfikna på utmaningarna och att träffa andra innovativa människor för att bygga nya samarbeten.

Under förmiddagen får du lyssna till inspirerande föreläsning kring innovation och höra mer om utmaningarna. Du får också möjlighet att presentera dig själv, i syfte att förenkla för nya samverkansformer.

Eventet genomförs digitalt den 25 november kl. 09.00 – 12.00. Anmäl dig HÄR

Läs mer om Diaccess och de aktuella utmaningarna på www.diaccess.se

För frågor kontakta elina.landqvist@foretagsfabriken.se