Företagsfabriken tar in fyra nya företag till sitt Tillväxtprogram

Företagsfabriken tar in fyra nya företag till sitt Tillväxtprogram

Efter ett år då Företagsfabriken har haft fler ansökningar till sitt Tillväxtprogram än någonsin tidigare har ytterligare fyra företag blivit accepterade till Företagsfabrikens Tillväxtprogram. Utöver de fyra nya bolagen har även Ruben Klingenberg - vinnaren i vårens Innovationstävling kommit in i programmet och det är nu femton företag som är med i Företagsfabrikens Tillväxtprogram.

Företagen som har kommit in till Företagsfabriken är: Quiqly – ett fintech företag med fokus på mikrobetalningar, Tukan Tech Solutions – som jobbar med elsäkerhet, Nordic Digital Hub – som kopplar ihop investerare och startups, samt Holly Sawara som har utvecklat en innovativ ridsportsprodukt. Läs mer här

Företagsfabrikens VD Sandra Ruuda säger: ”Vi är glada och stolta att så många kreativa entreprenörer från Kronoberg valt att söka sig till oss för att hjälpa dem genom vårt tillväxtprogram. Vi tycker också det är glädjande att det är entreprenörer från olika delar av Kronoberg med olika nationaliteter, från olika branscher, har olika bakgrunder och är i skilda åldrar. Detta är helt i linje med vår vision att vara en naturlig destination för alla drivna entreprenörer i Kronoberg som har en idé som kan leda till ett tillväxtbolag som generar skatteintäkter till hela Kronoberg.”

Företagen har nu gått genom en veckas onboarding och kommer få kontinunerlig affärsutveckling, utbildningar och möjligheten till att bygga nätverk – allt för hjälpa dem skapa tillväxtföretag.

Företagsfabriken kommer arrangera en ny Innovationstävling under hösten 2021 under perioden vecka 38-42 där vinnaren får en helt betald plats i Tillväxtprogrammet.

Utöver de här fyra bolagen har även vinnaren från vårens Innovationstävling – Ruben Klingenberg kommit in i Tillväxtprogrammet. Läs mer om det här.

Läs mer om företagen i Smålandsposten.