Partnerpresentation: StyrelseAkademien Sydost

Partnerpresentation: StyrelseAkademien Sydost

Vi är glada och tacksamma för våra samarbetspartners som hjälper våra företag att utvecklas. I dag tittar vi närmare på en av dem: StyrelseAkademien Sydost.

Företagsfabriken sitter bokstavligen i samma båt som StyrelseAkademien Sydost. Bara en trappa upp från våra egna lokaler i Videumskeppet har de nämligen sina lokaler, vilket är väldigt praktiskt för de företag som ingår i vårt Tillväxtprogram.

StyrelseAkademien ger konkret och uppskattad hjälp och bistår med råd och tips om ägarstyrning och hur arbetet i en styrelse går till, vilka fokuspunkter som är särskilt viktiga och vad man ska tänka på som färsk företagare.

StyrelseAkademien Sydost vill bidra med strategisk styrelsekunskap som ökar regionens tillväxt och skapar värde i företagen.

Nyligen anordnades Kronobergs årliga Styrelsevecka med ett antal mycket intressanta talare och föredragshållare. Bland andra gästades Videumhuset av säljstrategen Per Lange som redovisade sina intressanta studier kring de senaste årens framgångssagor inom techbranschen.