PRESSMEDDELANDE: Sigma Group ny samarbetspartner till Företagsfabriken

PRESSMEDDELANDE: Sigma Group ny samarbetspartner till Företagsfabriken

Företagsfabriken har det stora nöjet att presentera konsultföretaget Sigma Group som ny samarbetspartner.

Som Kronobergs företagsinkubator och icke vinstdrivande aktör är Företagsfabriken beroende av partners från näringslivet för att kunna ge företagen i vårt Tillväxtprogram rätt hjälp och verktyg för att lyckas. Med Sigma Group ombord på båten ger vi företagen ännu bättre förutsättningar att klara etableringsfasen.

– Sigma är en stor etablerad koncern, vilket gör att vi får en kvalitetssäkring till våra företag. Sigma erbjuder våra företag nya tjänster som de tidigare själva fått leta efter och tjänster som vi saknat. De ser inga hinder, bara lösningar. Det faktum att Sigma sökte sig till oss känns extra kul och ett kvitto att vi gör rätt saker, säger Michael Hjelm, ansvarig för affärsutveckling på Företagsfabriken.

Sigma Group består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar Sigma Group sitt tekniska kunnande, sin spetskompetens och passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar. Företaget grundades 1986 och har i dag fler än 5 000 anställda och ett nätverk med över 2 000 konsulter. Sigma Group finns 66 städer i Sverige och 16 länder globalt.

Konsulter från Sigma kommer varje månad att finnas tillgängliga som rådgivare åt företagen i Företagsfabrikens tillväxtprogram, framför allt vad gäller att hitta smarta och smidiga IT-lösningar.

För mer information
Michael Hjelm, affärsutvecklingsansvarig, Företagsfabriken
073-5095756

Daniel Björkman, CEO, Sigma Technology Informatics Solutions AB
070-6214417