Välkommen Emil Björn, vår nye praktikant!

Välkommen Emil Björn, vår nye praktikant!

Emil Björn heter vårt senaste tillskott i personalstyrkan. Emil är 24 år och praktiserar hos oss på Företagsfabriken som servicevärd.

Hej, Emil! Hur ser en arbetsdag ut för dig på Företagsfabriken?

– Min uppgift är att serva de som jobbar här och se till att de trivs. Jag ser till att hålla rent, plockar upp burkar och annat som behöver städas bort och ser till att det finns papper i kopieringsmaskinen. Jag hjälper till med inköp av olika saker, både kontorsmateriel, frukt och fika. På morgonen är köket min stora uppgift. Jag kokar kaffe och ser till att glas och muggar och annat är i ordning.

Vad har du gjort tidigare?

– Jag har hållit på med olika sporter. Pingis, jujutsu, fotboll och handboll. Jag har hållit på med svärdträning med träsvärd och ansiktsmask. Innebandy är det jag tränat under längst tid, som målvakt, men när klubben jag tillhörde lades ner slutade jag.

Vad tycker du är det mest positiva med att jobba här?

– Jag gillar att det finns ett schema med arbetsuppgifter att följa. Därför vet jag exakt vad det är som ska göras och jag får planera själv när det är bäst att göra det. Det är ett fritt arbete som jag trivs med. Det finns ett mål, vilket är bra, och det finns inget krav på när det ska göras. Personligen gillar jag att ha fokus på kollegor och hjälpa andra.

Läs mer: Kickoffen blev en kickstart

Titta: 10xPengarna

Lista: Adatype bland de utvalda