Vikariat för Kommunikatör sökes

Vikariat för Kommunikatör sökes

Är du en kommunikatör som är bra på uttrycka dig i text? Vill du ha möjligheten att hjälpa till att hitta för att sedan jobba nära flera av Kronobergs nästa tillväxtföretag? Vill du vara med och jobba i innovationsklimatet i Kronoberg? Kom och jobba som kommunikatör på Företagsfabriken i Kronoberg? 

Vem är du?

Du har troligen läst Media och Kommunikation eller Marknadsföring. Du har kunskaper inom Strategisk Kommunikation, förståelse för PR, SEO, och social media kanaler. Vidare kan du analysera information och omvandla det till insikter som du kan agera på. Du är en självgående person som kan arbeta självständigt efter instruktioner. Du är flexibel, och anpassar dig om planer eller prioriteringar förändras och du kan ta egna initiativ för att kunna gå vidare med en uppgift eller projekt. 

Rollen:

Du kommer att skapa och genomföra Kommunikationsplanen och säkra att information om Företagsfabriken och anslutna Tillväxtbolag sprids i region Kronoberg och i Sverige. Du kommer att kommunicera till entreprenörer och i hela Kronoberg, och ditt uppdrag kommer att vara kommunicera på ett inkluderande och jämställt sätt till entreprenörer i Kronoberg då det är viktigt för oss att vi är inkluderande i vår verksamhet. Vi vill att företagen som ingår i vår inkubationsprocess representerar Kronobergs befolkning. Alla entreprenörer i Kronoberg ska känna sig välkomna till Företagsfabriken och det är viktigt att detta även genomsyras i kommunikationen.

Vilka är Företagsfabriken?

Företagsfabriken är ett icke vinstdrivande företag som ägs av Linneuniversitet, Växjö Kommun och Region Kronoberg. Företagsfabriken arbetar med att hjälpa Kronobergs drivna entreprenörer att förverkliga sin potential. Detta genom att coacha och hjälpa entreprenörerna att utveckla sin affärsidé  sitt företag i ett Tillväxtprogram som sträcker sig upp till 30 månader. 

Tid:

Heltid eller deltid. 

Start:

Så fort som möjligt

Kontrakt:

Vikariat fram till April 2022, med eventuell möjlighet till förlängning

Lön:

Skicka in dina löneanspråk

Ansök:

Du ansöker genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev till Sandra.Ruuda@foretagsfabriken.se