Ny framgång för alumniföretaget: "Svårt att se hur vi skulle kunna klara oss utan Boards on Fire"

Ny framgång för alumniföretaget:

Företagsfabrikens alumni Boards on Fire firar framgångar. Nyligen stod det klart att avtalet med Kalmarbaserade retailjätten Nordic Nest förlängs.

– Det är självklart extra roligt att se hur ett framgångsrikt företag som Nordic Nest använder våra lösningar för att utveckla sin verksamhet. De är vår första kund inom just retail och vi är stolta över att Boards on Fire får fortsatt förtroende att bidra på deras resa framåt, säger Mats Ekenstam, vd på Boards on Fire i ett pressmeddelande.

Boards on Fire bygger digitala verktyg som på ett enkelt sätt visualiserar data för daglig styrning och förbättringsarbete. Bland övriga kunder  finns Abetong, Scapa, Väderstad. Micropower Group. Nordic Nest har använt Boards on fire i drygt ett år och väljer nu att förlänga samarbetet. Med Boards on Fire trimmar de verksamheten på minutnivå. Lagerledningen använder verktyget på sina morgonmöten för att stämma av orderläge, plock-köer och inleveranser. Därefter görs prioriteringar och dagen planeras för verksamhetens sex olika avdelningar. Under dagen kan varje team följa på stora skärmar precis hur de ligger till i förhållande till sina mål. 

Med Boards on Fire har vi ett verktyg som är enkelt och tydligt för alla i teamet och som samtidigt är flexibelt och går att anpassa till de olika kraven som finns i olika team

– Med Boards on Fire har vi ett verktyg som är enkelt och tydligt för alla i teamet och som samtidigt är flexibelt och går att anpassa till de olika kraven som finns i olika team. Sedan vi började jobba med Boards on Fire har den dagliga styrningen tagit stora kliv framåt. Det är svårt att se hur vi skulle kunna klara oss utan Boards on Fire, säger Bank Bergström, vd på Nordic Nest.

Läs mer om samarbetet här!