Kommunikatör till Företagsfabriken i Kronoberg sökes

Kommunikatör till Företagsfabriken i Kronoberg sökes

Är du en enastående kommunikatör som är bra på uttrycka dig i text på svenska och engelska? Kan du ta bra bilder och skapa video content som fängslar? Vill du ha möjligheten att jobba nära flera av Kronobergs nästa tillväxtföretag - genom att jobba som kommunikatör på Företagsfabriken i Kronoberg? 

Vem är du?

Du har troligen läst Media och Kommunikation, antingen på Universitetsnivå eller i Gymnasiet. Du är bra på foto och tycker troligen om att fotografera mycket på din fritid. Du kan också filma och redigera film, och Adobe Premiere har du stenkoll på, och du har även en viss erfarenhet av After Effects (eller liknande). Du har grundkunskaper när det kommer till ljussättning och ljud för film produktion. Kanske har du jobbat med kommunikation eller haft en praktik plats på en kommunikationsavdelning?

Du är en självgående person som kan arbeta självständigt efter instruktioner. Du är flexibel, och anpassar dig om planer eller prioriteringar förändras och du kan ta egna initiativ för att kunna gå vidare med en uppgift eller projekt.

Rollen:

Du kommer att få jobba i ett team där du känner förtroende att genomföra dina uppgifter och du kommer få input inför uppgifter och löpande vid behov. 
Tillsammans med en annan kommunikatör kommer du skapa och genomföra Kommunikationsplanen och säkra att information om Företagsfabriken och anslutna Tillväxtbolag sprids i region Kronoberg. Du kommer att kommunicera till entreprenörer och i hela Kronoberg, och ditt uppdrag kommer att vara kommunicera på ett inkluderande och jämställt sätt till entreprenörer i Kronoberg då det är viktigt för oss att vi är inkluderande i vår verksamhet. Vi vill att företagen som ingår i vår inkubationsprocess representerar Kronobergs befolkning. Alla entreprenörer i Kronoberg ska känna sig välkomna till Företagsfabriken

Tid:

Deltid – ca: 16 timmar i veckan, men eventuellt mer vid behov.

Start:

Så fort som möjligt

Kontrakt:

Vikarie / deltid – med eventuell möjlighet till förlängning

Lön:

Skicka in dina löneanspråk

Ansök:

Du ansöker genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev till Sandra.Ruuda@foretagsfabriken.se