Företagare, javisst!

Företagare, javisst!

Vi är många som jobbar för du som vill bli företagare och lyckas med din affärsmodell ska lyckas och nå framgång. Tillsammans utgör vi Innivationsstödsystemet här i Kronobergs län. Vi som företagsinkubator vill att du som är driven och har en innovativ affärsidé eller affärsmodell ska få möjlighet att bli framgångsrik och skapa tillväxt och sysselsättning i vår region. Vi är flera som jobbar för samma sak och du kan kontakta oss vid lite olika skeden under ditt bolags utveckling.

Vi som ingår i innovationsstödsystemet är bl.a. Nyföretagarcentrum, Drivhuset, Linnéuniversitetet, Macken, Coompanion, Almi, Region Kronoberg, Videum Science Park och Företagsfabriken. När du har affärsidéer eller är i startgroparna av ditt företagande finns det rådgivare hos Nyföretagarcentrum, Drivhuset, Linnéuniversitetet, Coompanion och Macken som du kan kontakta för tips och råd. När du vill satsa internationellt eller växa och utvecklas är vi många som finns tillhands inom Almi, Enterprise Europe Network och Företagsfabriken. Drivhuset – Inspiration och vägledning för studenter.
Nyföretagarecentrum – Rådgivning och utbildning innan start och fram till företagets 3:e år. > Nyföretagarcentrum Växjö, Alvesta och Uppvidinge > Nyföretagarcentrum Älmhult  
Coompanion – Starta, äga, driva företag tillsammans.  
Amli – Råd och lån till företag som vill växa och för idéer som kan kommersialiseras.
Videum Sciencepark – Regionens främsta miljö för kunskaps- och tillväxtföretag.