Vi skyddar dina personuppgifter

 

Vi är måna om din säkerhet och integritet.

Det är viktigt att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss.

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev, Tillväxt-bulletin, sparar vi din e-postadress och ev andra uppgifter som du anger vid anmälan, för att kunna skicka dig vårt nyhetsbrev.

Om eller när du önskar avsluta prenumeration, så kan du via länk i nyhetsbrevet eller här på hemsidan, avsluta din prenumeration och då tas din e-postadress och ev andra uppgifter som du angivit vid anmälan bort från våra listor för utskick.

Vi använder oss av en internationell leverantör av nyhetsbrev, Mailchimp, som har upprättat rutiner kring hantering av e-post och uppdaterat dem efter GDPR.

Anledningen till att vi skickar ut nyhetsbrevet Tillväxt-bulletin är att du som har en affärsidé och driver ett företag ska få veta vilka möjligheter det finns för dig som företagare i Kronobergs län.

Detta sker i enlighet med GDPR, General Data Protection Regulation, den nya dataskyddslagen inom EU som ersätter den svenska Personuppgiftslagen och börjar gälla den 25 maj 2018.

 

Integritetspolicy
Sidorna på denna webbplats (nedan benämnd ”webbplatsen”) är publicerade av Företagsfabriken i Kronoberg AB (nedan benämnd ”Företagsfabriken”, ”oss” eller ”vi”.)
Företagsfabriken kommer inte att samla in någon information om besökande individer, utom när det är specifikt och då informeras besökaren av detta.
När du besöker Företagsfabriken hemsida, samlar vår webbserver in viss grundläggande information som exempelvis din Internet-tjänsteleverantörs domännamn, vilka sidor som besöks på webbplatsen, och när detta sker.
Vi använder denna information endast för att analysera användningen av denna webbplats för att förbättra webbplatsen. Vi samlar inte in någon personlig identifierbar information om besökare.
Om du registrerar dig för ev. nyhetsbrev, måste du ange ditt namn och e-postadress. Denna information kommer att lagras av oss. Informationen kommer inte att användas för något annat ändamål än prenumerationsservice, informationen kommer att lagras säkert och delas inte ut till någon tredje part. Genom att registrera dig för prenumeration, samtycker du till denna användning av ditt namn, e-postadress och övriga uppgifter.

Cookies

Cookies är små textfiler som lagras på din dator. Cookies innehåller ingen personlig information om dig utan informationen i textfilerna består av bokstäver och siffror. Även om varje cookie får ett unikt samordningsnummer så kan vi inte se någon personlig information om dig såsom ditt namn eller IP-adress baserat på de cookies som vi samlar in. Det rör sig med andra ord om pseudonymiserade uppgifter och vi använder inte informationen på ett sätt som gör att vi kombinerar din personliga information med cookie-informationen. Det finns också olika typer av cookies:

Sessionscookies: Dessa sparas tillfälligt på din dator när du besöker vår webbplats och tas bort så fort du stänger ner din webbläsare

Förstapartscookies: Dessa cookies placeras på din dator i samband med att du surfar in på vår webbplats
Tredjepartscookies: Dessa cookies har ett annat företag placerat på din dator (det är tredjepartscookies som gör att du t.ex. ser annonser på produkter som du tidigare har klickat eller gjort sökningar på) I de cookies vi använder sparas ingen personlig information och/eller information relaterad till vilka sidor du besöker.

Användning av Facebook-tjänsten Website Custom Audience

Den här webbplatsen använder sig av retargeting i form av tjänsten Website Custom Audience från det sociala nätverket Facebook, som drivs av företaget Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (”Facebook”), och detta möjliggör för våra webbplatsbesökare, som redan är intresserade av våra produkter och tjänster och som är Facebook-medlemmar, att se relevant reklam och få erbjudanden via vårt nätverk på Facebook.

På vår webbplats även finns såkallade Facebook retargeting-pixels, vilka gör det möjligt för Facebook att upptäcka besökare, som använder sig av pseudonym på Facebook, och att använda dessa data för att skapa våra Facebook-annonser på Facebook. Personuppgifter kommer inte att utvinnas eller lagras, och man kan inte identifiera någon på Facebook genom att koppla samman dessa data via tjänsten Retargeting-Pixel med användardata, som Facebook har lagrat.
Närmare information om dataskydd och vilka inställningsmöjlighete det går att göra hittar du på: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads och https://www.facebook.com/about/privacy/. Man kan även protestera mot användningen av Facebook-tjänsten Website Custom Audiences i framtiden via länkarna: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads och http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/.

Användning av Google Analytics

Den här webbplatsen använder Google Analytics. Analysverktyget från Google används för att utvärdera trafiken på webbplatsen. Det innebär att sammanställa rapporter över ditt beteende på webbplatsen för att vi ska kunna förbättra innehållet så det bättre motsvarar dina behov. Detta sker på ett anonymiserat sätt tack vare IP-maskering som bara använder en del av IP-adressen. Därför är det inte möjligt att spåra en identifierbar persons aktivitetsmönster på Internet. Insamlad data används enbart för statistiska ändamål på ett anonymiserat sätt. Google kommer inte att använda din förkortade IP-adress tillsammans med annan Google-data. Ett godkännande av webbspårning och analys kan återkallas när som helst. Ett tillägg till din webbläsare kan laddas ner från Googles webbplats och installeras.

Användning av Google Adwords remarketing/Conversion Tracking

Våra webbplatser använder Google Analytics Remarketing / Dynamic Remarketing-funktioner i kombination med funktionerna på flera enheter i Google AdWords. Leverantören är Google Inc. 1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Med den här funktionen kan annonsgrupperna för remarketing / dynamisk remarketing för Google Analytics kopplas till egenskaperna för cross-device i Google AdWords. På så sätt kan intressebaserade, personliga annonsmeddelanden som är anpassade till dig beroende på ditt tidigare användnings- och surfningsbeteende på en enhet (t.ex. mobiltelefon) också visas på en annan av dina enheter (t.ex. surfplatta eller dator).

När du har gett ditt samtycke kommer Google att associera din webb- och apphistorik med ditt Google-konto för detta ändamål. På så sätt kan samma personliga annonsmeddelanden visas på vilken enhet du loggar in med ditt Google-konto.

För att stödja den här funktionen samlar Google Analytics in Google-autentiserade ID-användare av användare som är tillfälligt kopplade till våra Google Analytics-data för att definiera och skapa målgrupper för annonsannonsering med flera enheter. Du kan permanent avstå från remarketing / inriktning på flera enheter genom att stänga av personlig annonsering i ditt Google-konto. Följ den här länken: https://www.google.com/settings/ads/onweb/

Mer information och sekretesspolicy finns i Googles sekretesspolicy på: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

Personuppgiftsansvarig

Personuppgiftsansvarig är Företagsfabriken i Kronoberg AB 556760-8061 som du lämnar dina personuppgifter till, med adress: Framtidsvägen 12, 351 96 Växjö. hej@foretagsfabriken.se www.foretagsfabriken.se

TA DEL AV FRAMGÅNGEN

Vi riktar oss till dig som är företagsam och gillar tillväxt.

Vår Tillväxtbulletin är ett regelbundet e-postutskick som förser dig med berättelser, information och aktiviteter i Kronoberg som leder till framgång och sysselsättning.