Invigning av Vetenskapshuset i Markaryd

Invigning av Vetenskapshuset i Markaryd

Företagsfabriken verkar i hela Kronoberg och vi är därför glada att följa det spännande projektet med att skapa en kreativ mötesplats i Markaryd. En mötesplats för studenter, företag och organisationer med målet att göra Markaryd ännu mer intressant ort att bo, investera och verka på.

Förhoppningen är att Vetenskapshuset.i Markaryd kommer attrahera mer kompetens och generera nya innovativa idéer. I Vetenskapshuset finns utöver hubben med kontors, konferens och forskningsmiljöer finns även en Energiutställning, Kemilabb, Makerverkstad och Nobel Prize Museum.

Vi passade också på att delta och i spelet ”Från Ide till succe” där man får en försmak av att driva ett blivande tillväxtföretag med alla svängar det innebär för entreprenörer. Det är också just denna resa som vi vill hjälpa entreprenörer från Markaryd och hela Kronoberg att ta sig genom för att generera flera tillväxtföretag till regionen som kan generera mer skatteintäkter till Kronoberg och berika Kronoberg ytterligare.

Vetenskapshuset har möjliggjorts av Mötesplats Markaryd, den stiftande organisationen med NIBE och Markaryds kommun. Huvudsponsorer är C/O Markaryd, Johansson, Region Kronoberg, Billy Södervall och Tillväxt Markaryd.
Vetenskapshuset finner du här:
Hannabadsvägen 1
285 31 Markaryd

Läs mer om Vetenskapshuset i Markaryd här