Nya företag till våren 2021

Nya företag till våren 2021

Idag startade årets utbildningsprogram för företagen i Företagsfabriken i Kronoberg. Vi är glada att välkomna två nya företag till vårt Tillväxtprogram. Företagen som har kommit in till tillväxtprogrammet är ett fintech företag som saknar namn än och MyPauze.

Nu har två nya företag startat i Företagsfabrikens Tillväxtprogram. Ett program som kan sträcka sig upp till 30 månader. Under den här tiden kommer företagen få kontinuerlig affärsutveckling för att utveckla sin affärsidé och verksamhet. Först på agendan är en introduktion och utbildningar inom Lean Startup, Business Model Canvas, Value Proposition Design, bland annat.

Företagen som är nya in i programmet är:

Fintech företag – som grundats av Daniel Ekeroth. Detta fintech företag vill utveckla en ny lösning som inte finns på marknaden idag är vinnare från höstens Innovationstävling. Läs mer om dem här.

MyPauze – som grundats av Stephanie Spindler Jonsson. MyPauze är ett företag som hjälper människor att minska sin skärmtid och öka koncentration och inlärning. Detta genom att erbjuda stilrena och funktionella produkter till skolor, företag och privatpersoner som gör det möjligt att frigöra mer tid för användaren till återhämtning, fokus och kvalitetstid på ett enkelt och okomplicerat sätt. Läs mer om MyPauze här.

Läs mer om Företagsfabrikens tillväxtprogram här.