Är du vår nästa Annie?

Är du vår nästa Annie?

Har du en affärsidé? Har du nyligen startat företag? Bra. Det gör att vi på Företagsfabriken är lite extra nyfikna på dig!

Känner du att du står ensam med din idé? Att drömmarna om framtiden ställs mot utmaningen att ta sig dit?

Vi på Företagsfabriken kan hjälpa dig att designa din idé. Vi finns till för just dig som vill vara i ett sammanhang, dra nytta av andra företagares kompetenser och rusta inför framtiden.

För att citera Christina Stålhandske, som ingår i vårt förinkubatorsprogram:

– Det är på Företagsfabriken det händer!

Ja, vi har mycket på gång.

Företagsfabriken erbjuder föreläsningar och nätverksträffar. Våra affärsutvecklare coachar dig och ger råd och tips om hur du ska tänka kring affärsplaner och investeringar och hur du enkelt undviker de vanligaste misstagen som nyföretagare. Vi finns ute på universitetsområdet i Växjö i en miljö som puttrar av hemtrevlig kreativitet.

Och vet du?

Just nu anordnar vi en innovationstävling som pågår fram till den 18 oktober. Det bästa tävlingsbidraget vinner en plats i Företagsfabrikens Tillväxtprogram under ett år, vilket motsvarar ett värde av cirka 100 000 kronor. Vinnaren får även ta del av rådgivning av RosholmDell Advokatbyrå till ett värde av 20 000 kronor.

En tidigare deltagare i innovationstävlingen som i dag ingår Tillväxtprogrammet är Annie Johansson från Älmhult. Tillsammans med sin bror Klas Johansson driver hon företaget Holly Sawara som utvecklar innovativa ridsportprodukter, med lansering under hösten och vintern.

– Företagsfabriken kändes som det naturliga steget att ta efter att jag hade gått kurser på Almi. De två i kombination är en superbra korsning, säger Annie Johansson.

Är du vår nästa Annie?

Skicka in din ansökan redan i dag!

Du gör det enklast genom att klicka här!

Vill du veta mer om Företagsfabrikens innovationstävling? Klicka här!

Nyfiken på att läsa vad Smålandsposten skriver om Annie Johansson och de andra nya företagen i vårt Tillväxtprogram? Klicka här!