Är du vår nästa Annie?

Är du vår nästa Annie?

Har du en affärsidé? Har du nyligen startat företag? Bra. Det gör att vi på Företagsfabriken är lite extra nyfikna på dig!

Känner du att du står ensam med din idé? Att drömmarna om framtiden ställs mot utmaningen att ta sig dit?

Vi på Företagsfabriken kan hjälpa dig att designa din idé. Vi finns till för just dig som vill vara i ett sammanhang, dra nytta av andra företagares kompetenser och rusta inför framtiden.

För att citera Christina Stålhandske, som ingår i vårt förinkubatorsprogram:

– Det är på Företagsfabriken det händer!

Ja, vi har mycket på gång.

Företagsfabriken erbjuder föreläsningar och nätverksträffar. Våra affärsutvecklare coachar dig och ger råd och tips om hur du ska tänka kring affärsplaner och investeringar och hur du enkelt undviker de vanligaste misstagen som nyföretagare. Vi finns ute på universitetsområdet i Växjö i en miljö som puttrar av hemtrevlig kreativitet.

Två gånger varje år anordnar vi innovationstävlingar där vinnaren tar hem en plats i Företagsfabrikens Tillväxtprogram. Innovationstävlingen är bara ett av sätten att bli en del av tillväxtprogrammet. Vi söker dagens entreprenörer som kan ta sin idé vidare in i framtiden.  

En tidigare deltagare i innovationstävlingen som i dag ingår Tillväxtprogrammet är Annie Johansson från Älmhult. Tillsammans med sin bror Klas Johansson driver hon företaget Holly Sawara som utvecklar innovativa ridsportprodukter, med lansering under hösten och vintern.

– Företagsfabriken kändes som det naturliga steget att ta efter att jag hade gått kurser på Almi. De två i kombination är en superbra korsning, säger Annie Johansson.

Är du vår nästa Annie?

Skicka in din ansökan redan i dag!

Du gör det enklast genom att klicka här!

Här kan du läsa om vinnaren i vår senaste innovationstävling!

Nyfiken på att läsa vad Smålandsposten skriver om Annie Johansson och de andra nya företagen i vårt Tillväxtprogram? Klicka här!