Företagsfabrikens Innovationstävling Hösten 2021 är öppen – vinn plats i Företagsfabrikens tillväxtprogram och rådgivning från RosholmDell Advokatbyrå!

Företagsfabrikens Innovationstävling Hösten 2021 är öppen – vinn plats i Företagsfabrikens tillväxtprogram och rådgivning från RosholmDell Advokatbyrå!

För femte gången utlyser Företagsfabriken Innovationstävlingen, med målet att hitta nästa blivande tillväxtföretag i Kronoberg. Vinnaren får en plats i Företagsfabrikens Tillväxtprogram, till ett värde av omkring 100 000 kronor. Höstens tävling arrangeras i samarbete med RosholmDell Advokatbyrå som går in med affärsjuridisk rådgivning motsvarande 20 000 kronor.

Företagsfabriken är Kronobergs företagsinkubator och hjälper nystartade företag med innovativa idéer att växa. Detta är femte gången som Innovationstävlingen genomförs och genom Innovationstävlingarna har antalet ansökningar till Företagsfabrikens tillväxtprogram tredubblats. Nu startar tävlingen igen, onsdagen den 22 september 2021 startar den femte upplagan av Innovationstävlingen där man vinner en plats  i Företagsfabrikens Tillväxtprogram, vilket motsvarar ett värde av 100 000 kronor. 

Den stora ökningen av ansökningar till Företagsfabriken stärker vår övertygelse av att det finns många blivande tillväxtföretag i regionen. Vi är stolta och glada att flera söker sig till oss för att hjälp att bli framgångsrika genom att ta del av vårt värdeerbjudande som inkluderar bland annat affärsrådgivning, nätverk, utbildningar och en kreativ  arbetsplats där man kan byta idéer med andra entreprenörer.” säger Sandra Ruuda, VD på Företagsfabriken.

Nytt för höstens tävling är att Företagsfabrikens partner sedan tidigare, RosholmDell Advokatbyrå, går in med affärsjuridisk rådgivning till ett värde av 20 000 kronor till vinnaren. RosholmDell Advokatbyrå är en affärsjuridisk fullservicebyrå som sedan starten 2011 levererar Användbar Juridik till sina kunder från kontoren i Växjö, Helsingborg, Kalmar och Malmö. Byrån har blivit utnämnd till Di Gasell de senaste fyra åren.

Vi var själva ett startup-bolag för tio år sedan och vet därför att man står inför många utmaningar när man startar ett bolag. Vi har samarbetat med Företagsfabriken under flera år nu och har fått möjligheten att följa många bolag som lyckas etablera sig, växa och göra avtryck i regionen, vilket vi gärna vill fortsätta att uppmuntra och stödja. Därför känns det extra roligt att få vara med som partner i Innovationstävlingen och ge det vinnande företaget goda förutsättningar ur ett affärsjuridiskt perspektiv redan från start.” säger Anders Rosholm, en av RosholmDells grundare.

”Vi är glada att ha RosholmDell med som partner i denna upplaga av tävlingen då de kommer att bidra med värdefulla kunskaper och råd till vinnaren vilket gör vinsten än mer attraktiv. Vidare är det är extra kul, då de är så goda förebilder när det gäller sitt eget företagande i hur det är att driva ett tillväxtbolag som växer snabbt.” berättar Sandra Ruuda, VD på Företagsfabriken.

Tävlingen pågår till och med den 18 oktober, och vinnaren kommer att utses i december.

Har du en affärsidé?  Här läser du mer om tävlingen och hur du kan delta i tävlingen.