Ett stort TACK till er alla!

Ett stort TACK till er alla!

Vi på Företagsfabriken vill av hela vårt hjärta tacka alla er som var med oss på Linnéuniversitetet i torsdags. Ni såg till att 10XPengarna blev precis det glädjefyllda och inspirerande event vi hoppats på!

Tack för intressanta samtal, tack för tänkvärda föredrag, tack för glädje, skratt och inspiration under frukostmingel, lunchpaus och avslutning!

Att vi på Företagsfabriken gillar Kronobergs alla djärva, innovativa företagare är både en självklarhet och en förutsättning för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Den andra förutsättningen är att ni gillar oss tillbaka och vi bockar och bugar för alla fina ord vi fick höra i torsdags! Era ord gör skillnad för oss, ska ni veta.

Några uppsnappade citat som glädjer oss och får oss att känna oss extra stolta:

Det jag tycker att man ska ta med sig är vilken energi och kapacitet som finns när man befinner sig i ett rum på Företagsfabriken tillsammans med fantastiska entreprenörer och affärsutvecklare.

Mattias Guldstrand, vd, Solutions for Tomorrow

Gimic är ett tekniktungt företag med AI och allt vad det innebär. Men det behövs mycket annat också vad gäller organisation och ekonomi och där har vi fått jättemycket hjälp av Företagsfabriken.

Marcus Nilsson, vd, Gimic

Företagsfabriken har varit plattformen där jag kunnat nyttja relationer och kunskap och fått tillgång till system. Det har varit otroligt utvecklande och samtidigt utmanande.

Birsen Soysuren, vd, Clean 4 You

Att vara på Företagsfabriken är att vara i en familj. Det är hemligheten.

Richard Guilfoyle, säljchef, Omnifinity 

Nu går vi på julledighet med en rejäl boost av självförtroende. Efter jul ska vi sätta oss ner och planera för vårens utmaningar och bland annat planera för eventuppföljningen till 10XPengarna. Boka redan nu in den 28 april i din kalender!

Vi vill rikta ett särskilt tack till våra samarbetspartners:

Rosholm Dell Advokatbyrå

HanssonThyresson

Länsförsäkring Kronoberg

Vi vill även tacka företagen i vårt Tillväxtprogram som deltog under eventet:

Measure & Change

Tukan Tech Solutions

Adatype

Nordic Digital Ventures

Här kommer ett bildgalleri från 10XPengarna!