Scandinavian Startup Week 2021 är igång!

Scandinavian Startup Week 2021 är igång!

Just nu pågår Scandinavian Startup Week, ett initiativ i syfte att introducera svenska startup-företag på den internationella marknaden. Företagsfabriken är en av fyra representerade innovationsaktörer tillsammans med Kalmar Science Park, BizMaker och Movexum. Från Företagsfabrikens Tillväxtprogram deltar Measure & Change, Leadtub och Adatype i Scandinavian Startup Week.

Att lansera sig på utländska marknader är ett mål för tillväxtföretagen i Företagsfabriken. Genom Scandinavian Startup Week har Företagsfabriken etablerat ett samarbete med en ny internationell partner, den kanadensiska advokatbyrån Durand Lawyers. Genom sin expertis inom affärsjuridik och IP-rättigheter guidar och hjälper Durand Lawyers Företagsfabriken och underlättar för våra företag att lansera sig i Nordamerika. Våra övriga kanadensiska samarbetspartners under Scandinavian Startup Week är svenska ambassaden i Kanada, den globala affärsutvecklaren Business Sweden och företagsinkubatorn Ceim.

På grund av pandemin sker årets program helt digitalt, bestående av flera events, aktiviterer och meetings med potentiella affärspartners, kunder och investerare. Scandinavian Startup Week pågår fram till och med den 2 oktober.

Här är hela programmet under Scandinaviuan Startup Week 2021!

Här kan du läsa mer om Företagsfabrikens deltagande startup-företag i Scandinaviuan Startup Week 2021!

Adatype

Measure & Change

Leadtub